torsdag 20 juli 2017

Bröllopsgåvan

Min syster har ett litet kontrollbehov. Pyttelitet. Så litet att hon inte litar på att hennes syster och svåger klarar av att planera dejter för sitt första år som gifta. Hon må ha en poäng vad gäller sin svåger, det kan jag ge henne rätt i. Så hon tog alltså saken i egna händer och planerade, som bröllopsgåva till oss, 12 dejter, en för varje månad av vårt första år som gifta.

Hittills har vi hunnit med 5 stycken. Första var en chokladprovning, med några olika choklader. Sedan har det varit tacokväll, Geocaching och nu senast glassprovning. Och sen då en femte som jag för mitt liv inte kan minnas just nu. Vi tror det var rekvisita till en filmkväll.

Hon har alltså lagat ett brev per månad, med instruktioner, samt ett paket per månad med lite rekvisita. Nu väntar vi med spänning på augustis paket. Det är lätt att bibehålla romantiken i ett äktenskap när man inte behöver planera dejterna själv ;) Nu undrar jag om denna idé går att extrapolera till kommande år också?

En vacker lördag Geocacha vi vid älven

Rekvisitan var handmålade t-skjortor. Team Fe :D

Glassprovningsskålen: Choklad, Kakdeg, Kanelbulle, Polkagris och Blodapelsin

Jag måste påpeka att vi ibland dejtar också utan Jannicas inblandning. Här firar vi (extremt sent) våra magisterexamina med ett besök på en lokal ekokrog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar